09 Svi 2020

Neposredni rad sa strankama u prostorijama Ustanove uz prethodnu najavu

Sukladno Uputama za rad tijela državne uprave u vezi s pojavom bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 koje je donijelo Ministarstvo uprave te prema Odluci o organizaciji rada, rasporedu rada i radnog vremena u Javnoj ustanovi „Nacionalni park Paklenica“ u vezi s pojavom bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2,  Ustanova će obavljati neposredni rad sa strankama uz prethodnu najavu elektroničkim ili telefonskim putem, pod uvjetom da zahtjev stranke nije moguće riješiti bez prisutnosti iste.

Stranke stoga molimo da stupe s nama u kontakt prije planiranog dolaska kako bismo mogli dogovorno odrediti termin posjete te na taj način u radnom prostoru osigurati uvjete potrebne za pridržavanje preporučenih epidemioloških mjera.

Također, preporučamo da se u prostorije Ustanove i dalje dolazi bez pratnje te da, ukoliko se više stranki istovremeno nađe pred vratima, u istu ulaze jedan po jedan. Preporučeni razmak na otvorenom je 1,5 m, dok je u zatvorenom prostoru i dalje potrebno održavati razmak od 2 m.

Možete nas kontaktirati putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonskim putem na broj 023 369 155 i 023 369 202. Kontakte pojedinih službi možete pronaći OVDJE.

Odgovornim ponašanjem, postupanjem u skladu s uputama i provođenjem preventivnih mjera štitite svoje, ali i zdravlje osoba s kojima dolazite u kontakt.