31 Listopad 2019

POZIVAMO VAS NA RADIONICU RAZVOJA TURISTIČKIH PROIZVODA: PRIRODNI TURIZAM (NATURE TOURISM)

Visoka škola Aspira i Javna ustanova Nacionalni park Paklenica imaju priliku pozvati vas na prvu radionicu iz ciklusa radionica razvoja turističkih proizvoda u sklopu projekta „Podzemni grad u srcu Velebita: razvoj cjelogodišnjeg održivog i sigurnog aktivnog turizma u NP Paklenica i širem velebitskom području“, oznake KK.06.1.2.01.0013.

Prva od radionica je vezna uz turističke aktivnosti u prirodnom okruženju kao što su istraživanje i promatranje biljnih vrsta, ptica, i drugih divljih životinja (Nature tourism) i održat će se 08.-09.11.2019. u prostorijama NP Paklenica.

Namijenjena je svima onima koji su zainteresirani za aktivno sudjelovanje u razvoju i ponudi proizvoda  iz  spomenutog oblika  turizma, kao i svima onima koji su na  bilo koji način vezani uz  navedenu temu i žele proširiti svoje znanje  te  upoznati područje NP Paklenice kao i šire velebitsko područje u kontekstu  istraživanja  i promatranje biljnih vrsta, ptica, i drugih divljih životinja.

Više o radionici/Prijava na radionicu

Lenta NPP novo

Podzemni grad u srcu Velebita: razvoj cjelogodišnjeg održivog i sigurnog aktivnog turizma u NP Paklenica i širem velebitskom području"
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Javne ustanove Nacionalni park Paklenica.