Ispiši ovu stranicu
20 Studeni 2019

POZIV NA RADIONICU RAZVOJA TURISTIČKIH PROIZVODA IZ PODRUČJA RURALNOG TURIZMA

Visoka škola Aspira i Javna ustanova Nacionalni park Paklenica imaju priliku pozvati vas na dvodnevnu radionicu iz ciklusa radionica razvoja turističkih proizvoda u sklopu projekta „Podzemni grad u srcu Velebita: razvoj cjelogodišnjeg održivog i sigurnog aktivnog turizma u NP Paklenica i širem velebitskom području“, oznake KK.06.1.2.01.0013.

Radionica je vezna uz ruralni turizma i održat će se 24. i 25. studenoga 2019. u prostorijama  Javne ustanove "Nacionalni park Paklenica".

Namijenjena je svima onima koji su zainteresirani za aktivno sudjelovanje u razvoju i ponudi proizvoda iz spomenutog oblika turizma, kao i svima onima koji su na bilo koji način vezani uz ruralni turizam te žele proširiti svoje znanje te upoznati područje NP Paklenice kao i šire velebitsko područje u kontekstu ruralnog turizma i potencijalima za dodatni razvoj istog.

Više o pozivu/Prijava na radionicu

Lenta 1 NPP

Podzemni grad u srcu Velebita: razvoj cjelogodišnjeg održivog i sigurnog aktivnog turizma u NP Paklenica i širem velebitskom području"
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Javne ustanove Nacionalni park Paklenica.

 

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA