Ispiši ovu stranicu
17 Listopad 2018

Dani otvorenih vrata

U petak 19. listopada 2018. navršava se 69 godina od proglašenja Paklenice nacionalnim parkom. Rođendan našeg Parka, kao i uvijek, želimo proslaviti s Vama - našim dragim posjetiteljima!

19. i 20. listopada (petak i subota) za Vas organiziramo Dane otvorenih vrata: u petak nudimo besplatan ulaz u Park za sve posjetitelje, a u subotu uz besplatan ulaz u Park, moći ćete besplatno razgledati i špilju Manitu peć (radno vrijeme špilje je od 10:00 do 14:00 sati).

Posjetiteljski centar "Podzemni grad Paklenice" će u petak biti otvoren od 8:00 do 15:30 sati, a u subotu od 8:00 do 18:00 sati.

Već tradicionalno Dan Nacionalnog Parka Paklenica s nama obilježava i Biciklistički klub "Zadar" koji 20. listopada organizira Biciklijadu Zadar - NP Paklenica, a po prvi put nam se pridružuju KUD "Podgorac" i udruga Dragodid s dvodnevnom radionicom obnove suhozida u Nacionalnom parku Paklenica.

Za okrijepu preporučujemo da posjetite šumarsku kuću "Lugarnicu", u ponudi imamo varivo od graha, kobasice na žaru, sir, pršut i različita osvježavajuća pića.

Uvjereni smo da ćete pronaći dovoljno razloga za posjet Nacionalnom praku Paklenica i radujemo se Vašem dolasku!

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA