17 janvier 2020

POZIVAMO VAS NA RADIONICU RAZVOJA TURISTIČKIH PROIZVODA: EDUKATIVNI TURIZAM

Visoka škola Aspira i Javna ustanova Nacionalni park Paklenica Vas imaju priliku pozvati na radionicu iz ciklusa razvoja turističkih proizvoda za potrebe projekta "Podzemni grad u srcu Velebita: razvoj cjelogodišnjeg održivog i sigurnog aktivnog turizma u NP Paklenica i širem velebitskom području".

Cilj radionica je oblikovati specijalizirane turističke proizvode temeljene na krajobraznim specifičnostima koji će stvoriti dodatnu vrijednost destinacije, privući nove, ali i osigurati povratak posjetitelja kroz sva razdoblja u godini kako bi se dodatno obogatila turistička ponuda i prevladala izražena sezonalnost.

Radionica je vezna uz razvoj turističkih proizvoda iz područja edukativnog turizma kao što su škole u prirodi, team buliding, radionice, tečajevi i retrat edukativni turizam u prirodi i održat će se 23.-24.01.2020. u prostorijama NP Paklenica.

Namijenjena je svima onima koji su zainteresirani za aktivno sudjelovanje u razvoju i ponudi proizvoda iz spomenutog oblika turizma, kao i svima onima koji su na bilo koji način vezani uz edukativni turizam i žele proširiti svoje znanje.

 

Više o radionici/Prijava na radionicu

lenta NPP

Podzemni grad u srcu Velebita: razvoj cjelogodišnjeg održivog i sigurnog aktivnog turizma u NP Paklenica i širem velebitskom području"
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Javne ustanove Nacionalni park Paklenica.