09 décembre 2019

POZIVAMO VAS NA RADIONICU RAZVOJA TURISTIČKIH PROIZVODA: PLANINARENJE

Visoka škola Aspira i Javna ustanova Nacionalni park Paklenica Vas imaju priliku pozvati na radionicu iz ciklusa radionica razvoja turističkih proizvoda za potrebe projekta "Podzemni grad u srcu Velebita: razvoj cjelogodišnjeg održivog i sigurnog aktivnog turizma u NP Paklenica i širem velebitskom području".

Cilj radionica je oblikovati specijalizirane turističke proizvode temeljene na krajobraznim specifičnostima koji će stvoriti dodatnu vrijednost destinacije, privući nove, ali i osigurati povratak posjetitelja kroz sva razdoblja u godini kako bi se dodatno obogatila turistička ponuda i prevladala izražena sezonalnost.

 

Radionica je vezna uz turističke aktivnosti planinarenja i održat će se 12. i 13.12.2019. u prostorijama JU NP Paklenica.

 

Namijenjena je svima onima koji su zainteresirani za aktivno sudjelovanje u razvoju i ponudi proizvoda iz područja planinarenja, kao i svima onima koji su na bilo koji način vezani uz navedenu temu i žele proširiti svoje znanje te upoznati područje NP Paklenice kao i šire velebitsko područje u kontekstu planinarenja.

 

Više o radionici/Prijava na radionicu

 

lenta NPP

Podzemni grad u srcu Velebita: razvoj cjelogodišnjeg održivog i sigurnog aktivnog turizma u NP Paklenica i širem velebitskom području"
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Javne ustanove Nacionalni park Paklenica.