21 octobre 2019

ODRŽANA TRODNEVNA RADIONICA: „IZRADA AUTOHTONIH SUVENIRA“

U sklopu projekta „Podzemni grad u srcu Velebita: razvoj cjelogodišnjeg održivog i sigurnog aktivnog turizma u NP Paklenica i širem velebitskom području“ oznake projekta KK.06.1.2.01.0013., sufinanciranog putem Europskog fonda za regionalni razvoj i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost održana je prva trodnevna radionica izdrade autohtonih suvenira. Na radionici je sudjelovalo osam polaznica s područja Starigrada, Obrovca i Gračaca, koje su izrađivale autohtone suvenire karakteristične za područje Nacionalnog parka Paklenica i područje Velebita. Trodnevna radionica provodila se u prostorijama Javne ustanove Nacionalni park Paklenica u periodu od 8.00 do 16.00 sati. 

Iduća trodnevna radionica je planirana za 06, 07. i 08. studenog 2019.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u nadolazećim radionicama, svoje mjesto možete osigurati pozivom na broj 023/381-238 ili mailom Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

logo projekti

Podzemni grad u srcu Velebita: razvoj cjelogodišnjeg održivog i sigurnog aktivnog turizma u NP Paklenica i širem velebitskom području"
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Javne ustanove Nacionalni park Paklenica.