Print this page
21 October 2019

ODRŽANA TRODNEVNA RADIONICA: „IZRADA AUTOHTONIH SUVENIRA“

U sklopu projekta „Podzemni grad u srcu Velebita: razvoj cjelogodišnjeg održivog i sigurnog aktivnog turizma u NP Paklenica i širem velebitskom području“ oznake projekta KK.06.1.2.01.0013., sufinanciranog putem Europskog fonda za regionalni razvoj i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost održana je prva trodnevna radionica izdrade autohtonih suvenira. Na radionici je sudjelovalo osam polaznica s područja Starigrada, Obrovca i Gračaca, koje su izrađivale autohtone suvenire karakteristične za područje Nacionalnog parka Paklenica i područje Velebita. Trodnevna radionica provodila se u prostorijama Javne ustanove Nacionalni park Paklenica u periodu od 8.00 do 16.00 sati. 

Iduća trodnevna radionica je planirana za 06, 07. i 08. studenog 2019.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u nadolazećim radionicama, svoje mjesto možete osigurati pozivom na broj 023/381-238 ili mailom This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

DSC_0566za web.JPG DSC_0569za web.JPG DSC_0571za web.JPG

DSC_0575za web.JPG DSC_0576za web.JPG DSC_0577za web.JPG

logo projekti

Podzemni grad u srcu Velebita: razvoj cjelogodišnjeg održivog i sigurnog aktivnog turizma u NP Paklenica i širem velebitskom području"
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Sadržaj priopćenja isključiva je odgovornost Javne ustanove Nacionalni park Paklenica.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA