07 September 2022

POZIV NA JAVNI UVID I RASPRAVU ZA PROGRAME ZAŠTITE, NJEGE I OBNOVE ŠUMA ZA GOSPODARSKE JEDINICE „NACIONALNI PARK PAKLENICA“ I „PRIVATNE ŠUME NP PAKLENICA“

Obavještavamo zainteresiranu javnost da Javni uvid u Program zaštite, njege i obnove šuma za gospodarsku jedinicu „Nacionalni park Paklenica“ i Program zaštite, njege i obnove šuma za gospodarsku jedinicu „Privatne šume NP Paklenica“ započinje 8. rujna 2022. godine i traje do 10. listopada 2022. godine.

Javni uvid u programe, u navedenom razdoblju, bit će omogućen u prostorijama JU NP Paklenica, na adresi Dr. Franje Tuđmana 14a, 23244 Starigrad-Paklenica, radnim danom od 9.00 od 13.00 sati.

Javna rasprava održat će se posljednjeg dana javnog uvida, 10. listopada 2022. godine u 10.00 sati u prostorijama JU NP Paklenica, Dr. Franje Tuđmana 14a, 23244 Starigrad-Paklenica. Javnoj raspravi prisustvovat će predstavnici tvrtke Pro Silva d.o.o. (izvođač radova), JU NP Paklenica i Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Pozivamo zainteresiranu javnost da se odazove pozivu i svojim sudjelovanjem, primjedbama i prijedlozima doprinesu kvalitetnijem konačnom sadržaju Programa zaštite, njege i obnove šuma za gospodarske jedinice „Nacionalni park Paklenica“ i „Privatne šume NP Paklenica“.

Pisana očitovanja, prijedloge i primjedbe na Program zaštite, njege i obnove šuma za gospodarsku jedinicu „Nacionalni park Paklenica“ i Program zaštite, njege i obnove šuma za gospodarsku jedinicu „Privatne šume NP Paklenica“, mogu se dati na mjestu javnog uvida ili dostaviti poštom na adresu: Pro Silva d.o.o. Trg senjskih uskoka 1-2 10020 Zagreb, najkasnije posljednjeg dana javnog uvida.

PROGRAM ZAŠTITE, NJEGE I OBNOVE ŠUMA GOSPODARSKA JEDINICA „NACIONALNI PARK PAKLENICA“ (PDF)
PROGRAM ZAŠTITE, NJEGE I OBNOVE ŠUMA GOSPODARSKA JEDINICA  „PRIVATNE ŠUME NP PAKLENICA“ (PDF)